Вхід на сайт

Логін:
Пароль:

Забув пароль | Реєстрація

Пошук

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Оцініть сайт
Результати
Всього проголосувало: 89

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 25.04.24, 03:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт студентів ЛДФА
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Листопад » 16 » Вітаємо з Днем студента!
21:45
Вітаємо з Днем студента!



Ну що? Вже наблизилась НАША дата. 17 листопада – Міжнародний День Студента.Заснований він був 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, який пройшов у Празі в память про чеських студентів-патріотів.

У нас же на Україні День студента стали святкувати аж з 17 листопада 1999 року. І з року в рік ми продовжуємо цю традицію.

Цього року нас чекає багато вечірок. Думаю всі вже мають купу запрошень в ВК чи бачили розклеєні афіші. Напевно багато людей вже і білетами запаслись. Цікаво, вистачить місця на всіх студентів Львова?! Клуби не резинові, а нас багато)

 На мою думку кожен по-різному для себе представляє День студента. Мене зацікавило, що саме думають про це свято наші студенти. І я зробила маленьке опитування:

«Для мене це ще одна причина погуляти з одногрупниками».(Олена)

«Якщо чесно, то я не вважаю, що це таке свято, яке обовязково потрібно святкувати. Але, знаєш, коли ти мені розказала з чим повязане його створення, то воно якось аж "піднялось в моїх очах».(Саша)

«Це день, коли я радію, тому що завтра на кінець-то не тільки я ледве приповзу на пари після ще однієї дискотеки, але і ще півгрупи. Гг».(Юра)

Слухаючи їх, я зрозуміла, що думаю так само.

І накінець. Знайшла недавно таку прикмету: «З чого б не почався День студента, він все одно закінчиться так, як і минулого року». Хи-хи.

Вдалого всім дня, не забудьте, що 18ого все таки на пари треба йти. Наші викладачі з нетерпінням чекають на наші втомлені лиця. І нічого, що ми будемо як лимони, нас вижмуть ще більше..Тому не розслабляйтесь!))

Rainbow

спеціально для LDFA.AT.UA


Студентські  роки - це прекрасний період в житті  кожної  людини. Це час, коли ми вчимося бути самостійними, коли розпочинається новий етап нашого життя, сповнений новими емоціями і враженнями. Звичайно, він не буде безхмарним. Будуть успіхи, перемоги, але, на жаль, ми зіткнемось з невдачами і поразками. Але в жодному випадку не потрібно опускати рук, а бути оптимістом.
Студентські  роки - це проміжок, на якому підліток-школяр перетворюється на дорослу самостійну людину.
Бути студентом - це мрія кожного школяра. Адже так хочеться втекти з-під батьківської  опіки на навчання в інше місто. Ми прагнемо пізнати щось нове, що було для нас дотепер невідоме, неосяжне.
Життя студента - це не тільки лекції, семінари, модулі і сесії, це ще і розваги, прекрасний період проживання в гуртожитку. Адже кажуть, що не можна відчути справжній смак студентського життя, якщо ти не живеш в гуртожитку. А ще у студентів і багато свят. Звичайно, ми можемо собі влаштовувати свято без приводу, але все ж таки і дати, які пам'ятає  кожний студент, їхнє  святкування - святий закон для кожного.
День студента - це найвеличніше і наймасштабніше свято, святкування якого може тривати кілька днів, а для деяких студентів - і цілий тиждень))) З цього приводу влаштовуються урочисті заходи в кожному навчальному заклад . Але, як правило, це відбувається вдень. Проте кожний студент хоче запам'ятати цей день надовго, і тому справжнє святкування починається ввечері, і  то не біда, що на наступний день є невеличкі прогалини в пам'яті )))
День студента - це веселе свято, це наш день!!! Тож щиро вітаємо всіх, хто гордо носить це звання,   бажаємо, щоб по-дитячому щира посмішка завжди сяяла на ваших облич
чях, а навчання було легким і успішним!!!

Кокун Андріана

спеціально для LDFA.AT.UA


LDFA.AT.UA(c)
Переглядів: 704 | Додав: SAM | Теги: день студента, лдфа
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
І'мя *:
Email:
Код *:

LDFA.AT.UA © 2024